Vine al Parc de Nadal d’Urban Time a Santa Coloma de Gramenet

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i Urban Time han firmat un acord de col·laboració per a dur a terme un Parc de Nadal durant aquestes festes. Les activitats aniran dirigides a tots els públics, des dels 0 fins als 15 anys, perquè durant aquesta època puguin passar una bona estona amb els seus pares i mares, a més de realitzar activitats lúdiques i de lleure socioeducatiu.

El Parc de Nadal – Saló de la infància de Santa Coloma de Gramenet estarà ubicat a l’Escola Torre Balldovina, al costat de la Plaça Olimpo, i l’entrada serà de 3,5 €. L’horari serà de 16:30 h. a 20 h. des del pròxim 26 de desembre fins al 4 de gener. Tot i que, els dies 28 i 31 de desembre i el 4 de gener també estarà obert al públic al matí perquè els infants puguin gaudir de les nostres activitats.

Activitats del Parc de Nadal

urban-timePer a tots els nens de 0 a 3 anys hi haurà una ludoteca infantil perquè puguin aprendre d’una manera més dinàmica i divertida, un espai on es realitzaran activitats per estimular el seu desenvolupament físic i mental amb altres nens.

I per als de mitjana edat – de 3 a 6 anys – disposaran d’un parc imaginari amb un sistema innovador de jocs per peces que desperta el seu esperit creatiu, a més d’uns tallers de maquillatge i tallers manuals on podran aprendre a utilitzar les mans, també hi haurà un circ que recorrerà un camí per les diferents tècniques circenses: boles, plats xinesos, blackline, diàbolos, monocicle i pedals go, i per finalitzar també disposaran d’un inflable amb estructures impressionants per a gaudir rient i saltant.

A més, per a aquest mateix grup i els més grans, de 6 a 15 anys, podran fer activitats com scooter que consisteix a lliscar-se sobre un scooter o patinet amb manillar i al seu torn poder realitzar diversitat de trucs, parkour que és l’art de desplaçar-se en qualsevol entorn fent servir les habilitats del seu mateix cos, amb eficàcia i eficiència fent moviments segurs i sent molt hàbil, skate que mentre van a sobre d’una taula poden realitzar piruetes amb ella en l’aire, o per als més artístics també podran realitzar graffitis que és una de les expressions d’art urbà més populars i característiques de l’actualitat on els nens i nenes s’expressen lliurement.

A més, durant cada dia hi haurà un carter reial que recollirà les cartes de tots els nens.

Veniu i gaudiu de les vacances de Nadal amb nosaltres! Us esperem al Parc de Nadal – Saló de la infància de Santa Coloma de Gramenet.

 

Desplaça cap amunt