Generem
coneixement

Amb la intenció d’incrementar el nostre impacte, posem a disposició de qui hi tingui interès el nostre coneixement, experiència i recorregut a partir d’oportunitats formatives, participació en estudis o donant suport a implementar iniciatives a diferents entorns.

Jornades formatives

Realitzem jornades formatives obertes a professionals de l’àmbit social, educatiu i sanitari al voltant de la prevenció i detecció del maltractament infantil i adolescents.

Última jornada

Assessorament i consultoria

Des de 2017, oferim serveis d’assessorament, acompanyament i formació a tercers en relació al nostre àmbit de coneixement, ja siguin institucions públiques, privades o entitats del tercer sector.

Alguns dels treballs que hem realitzat:

  • Assessorament formatiu sobre el maltractament infantil per a professionals educatius, socials, sanitaris i altres agents de la xarxa del districte 8 de Badalona, per encàrrec de l’Ajuntament de Badalona.
  • 14 municipis assessorats en el seu desplegament del model de Serveis d’Intervenció Socioeducativa, per encàrrec de la Diputació de Barcelona.

Formació en lideratge  i natura: Projecte Terra Sàvia

Impulsem un programa formatiu que busca trobar a la natura les claus per liderar en uns temps actuals marcats per la incertesa i reptes de gran complexitat. Està dirigit a persones que liderin projectes o iniciatives d’impacte en diversos camps d’actuació.  Consisteix en 3 dies d’immersió en plena natura als Pirineus on a partir de diferents activitats i dinàmiques es busca reconnectar amb un mateix, els altres i amb la pròpia natura. Està enmarcat en la línia de Generació de coneixement i Innovació i s’ha dissenyat en col·laboració amb Easyday i The Bio-Leadership Project.

Desplaça cap amunt