Germina aterra a Badalona amb el seu model de treball comunitari

A finals del pròxim mes de juny, inaugurarem un nou Centre Obert a Badalona, i des del passat mes d’octubre, estem duent a terme activitats comunitàries per tal d’anar implementant el nostre model de treball a la ciutat.

Dos cops al mes, i abans de la nova obertura, organitzem activitats comunitàries sota el lema “Fent un tomb pel barri”. L’organització de diverses activitats obertes a la comunitat en la que es desenvoluparà la nostra acció educativa ens permet replicar el nostre model i objectius de treball que portem desenvolupant des de fa més de nou anys a Santa Coloma de Gramenet.

Aquestes noves activitats que recent s’organitzen a la ciutat de Badalona, compten amb nous agents del barri que incentiven la participació ciutadana.

Accions desplegades a Badalona

La primera acció que hem organitzat a Badalona ha estat la del Barri a Escena, dirigida en aquest cas, a un públic més infantil. El desenvolupament de les activitats del Barri en Escena, consten d’un cicle més ampli d’espectacles amb música en directe, contacontes, circ, animació infantil i espectacles de màgia. Igual que a Santa Coloma de Gramenet, totes aquestes activitats es realitzen a l’aire lliure i són gratuïtes per a tots, a més, és una manera de promoure l’intercanvi i la convivència entre ciutadans de diferents edats i ètnies.

La segona acció comunitària que realitzem és el Made in Jove, projecte d’aprenentatge i servei dut a terme a través dels interessos dels adolescents atesos a l’Espai Jove, Centre Obert Adolescent. El projecte es porta a terme a les places de la ciutat i es poden veure i gaudir petites exhibicions de skate, parkour, hip-hop, futbol, bàsquet, karate, etc. D’aquesta manera volem que els adolescents descobreixin totes les activitats que poden realitzar i pretenem ser un aparador de l’ampli ventall de propostes de lleure juvenil que tenim com a objectiu la difusió de les mateixes activitats de Santa Coloma de Gramenet.

Des de Germina esperem que la nova obertura del centre a Badalona, incrementi la notorietat de l’entitat, i assoleixi els mateixos objectius de la ciutat on ha nascut. A més, iniciarem la participació del centre de Germina Riu a les activitats de Santa Coloma de Gramenet per tal d’ampliar la nostra xarxa de treball. Esperem que aquestes accions, de caràcter festiu i puntuals organitzades puntualment, siguin un punt de trobada per als infants i adolescents de Badalona.

Desplaça cap amunt