Inauguració del nou centre de Germina al barri del Raval de Santa Coloma de Gramenet

Ahir a la tarda va tenir lloc la inauguració del nou centre de la Fundació Germina al barri del Raval de Santa Coloma de Gramenet. L’acte va ser presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlón, i va comptar amb la presència de Mauricio Botton, president del Patronat de la Fundació, i Mario Cuixart, director de l’entitat. A més, vam comptar amb el suport incondicional de les famílies, voluntaris i l’equip de la Fundació.

El nou Centre Obert Infantil compta amb 215m² distribuïts en quatre espais diferenciats: espai de cuina i menjador, de lectura i oci, sala de formació i estudi; i sala d’atenció a les famílies. Aquests espais permetran el desenvolupament de les habilitats dels nens en un entorn positiu i que millorin el seu rendiment escolar.

img_0637

img_0627_nens

Aquesta nova instal·lació forma part de la primera fase de desenvolupament al barri del Raval i inicialment podrà atendre fins a trenta places. L’any 2017, s’iniciarà la segona fase, on s’atendrà a adolescents i joves – des del dotze fins als vint-i-u anys – i es preveu aconseguir la seva capacitat màxima d’atenció fixada en cent persones.

En finalitzar l’acte i després d’una visita guiada pels nens i nenes del centre, els convidats van poder gaudir d’un aperitiu elaborat per les famílies de la Fundació que van col·laborar i van tenir un paper fonamental en aquest dia tan especial.

Des de la nostra constitució, hem anat ampliant la nostra activitat a través de diferents programes i la nostra trajectòria està en creixement constant. Actualment, comptem amb 14 professionals i un equip de més de 45 voluntaris que promouen la generació d’oportunitats i sota el lema “Eduquem des del que som” oferim models de valors basats en el respecte i en el qual té cabuda tothom.

Us agraïm el suport que ens vàreu donar ahir i esperem poder comptar amb vosaltres en les properes activitats que organitzi la Fundació.

Desplaça cap amunt