Casals d’estiu Urban Time, una proposta trencadora

Urban Time és l’empresa social de la Fundació, i ha arrancat aquest mes de juny amb un trencador programa de casals d’estiu basat en algunes de les pràctiques i activitats urbanes alternatives que més atreuen als joves. Durant els mesos de juliol i setembre els participants del casal d’Urban Time podran escollir entre desenvolupar la seva creativitat realitzant graffitis, aventurar-se pels barris de la ciutat fent rutes de parkour, perfeccionar els trucs de skate més elaborats, o fer les seves primeres mescles de música electrònica.

Casals d’estiu d’Urban Time

Els innovadors casals d’estiu d’Urban Time es dirigeixen a nens i joves d’entre sis i setze anys. Les diferents activitats es personalitzaran als perfils de cada participant, i també posen èmfasi en l’educació en el civisme, la integració i el respecte per l’entorn. Seran un total de 4 casals d’estiu que es portaran a terme a diferents espais de Santa Coloma de Gramenet i atendran a més de 320 infants i adolescents.

 URBAN TIME FOTO 1.pngcasals d'estiu

 

 

 

 

 

 

Un programa centrat en activitats urbanes alternatives

Les diferents modalitats que es practiquen cada dia són; skate, parkour, graffiti, esports urbans, circ i Dj, entre altres. La programació l’elabora i supervisa un equip de monitors amb titulació oficial i experts en cadascuna de les disciplines, la majoria formen part de la Fundació. Totes aquestes activitats aporten als nens tot el coneixement i l’experiència necessària sobre les disciplines esportives i artístiques més innovadores i atractives del moment.

Des dels nostres inicis hem anat ampliant l’activitat de la Fundació a través dels diferents programes, i l’any passat, vàrem crear la nostra pròpia empresa social amb l’objectiu de promoure la continuïtat formativa dels joves, donant-los l’oportunitat de seguir estudiant al mateix temps que desenvolupen una activitat laboral en el sector de l’oci educatiu. Amb aquest model, augmentem el nostre impacte social partint d’una activitat econòmica i autosostenible.

Desplaça cap amunt