Arriba el final del casal d’estiu i Germina se’n va de vacances!

Ha arribat l’estiu i la Fundació Germina se’n va de vacances, però no marxarem sense abans explicar-vos les activitats que hem realitzat durant els mesos de juny i juliol.

Casal d’estiu de la Fundació Germina

Com cada any, amb l’arribada de les vacances escolars reconvertim el Centre Obert en un casal d’estiu. Aquest any, com a novetat, se suma el casal del nou Centre Obert de la Fundació situat al Raval. D’aquesta manera, hem pogut atendre a un total de 108 infants i adolescents, 430 si sumem els participants dels casals d’Urban Time.

casal d'estiu

Aquest any com a centre d’interès i referent teníem les Olimpíades. Per això, l’esport ha estat el fil conductor: des d’excursions, piscina, paddle surf i la visita a l’Opencamp (el parc d’atraccions d’esport) han estat algunes de les activitats que hem realitzat. Sense oblidar-nos de la tan desitjada visita a l’Illa Fantasia o al màgic Tibidabo.

El casal d’estiu s’ha realitzat de dilluns a divendres de 9:30 a 15:00 i els dimecres, aprofitant el dia d’excursió, allargàvem la jornada fins a les 18:30. Com cada any, s’ha ofert servei de menjador on hem continuat amb la dinàmica del curs promovent una dieta equilibrada, per això hem donat fruita als infants i adolescents durant el matí.

La culminació de l’estiu són les colònies! Aquest any hem estat a Can Maiol, una bonica masia situada a Sant Andreu Salou, Girona. Allà hi havia el fullet Torxet, que va acompanyar als més petits a endinsar-se a la natura amb jocs de pistes i activitats. Els més grans han fet excursions i bivac a l’aire lliure. Les colònies suposen el marc ideal per acabar l’any amb els infants i adolescents i experimentar cinc dies de convivència en un entorn diferent.

Us esperem al setembre amb les piles ben carregades.

Bon estiu a tots i totes!

Desplaça cap amunt