Un curtmetratge de Germina a “El meu primer festival” de Barcelona

El curtmetratge elaborat per nens i nenes de 10 a 12 anys del centre obert de Fondo i el projecte Connecta de Germina es presenta a la 16ena edició d’ “El meu primer festival” que es fa aquests dies a diverses sales de cinema de Barcelona i Madrid.

Aquest dijous alguns dels protagonistes que van realitzar el curt “La Pandilla Unida de Fondo” han estat als cinemes Verdi per presentar-lo en el marc d’aquest festival que mostrarà més de 100 produccions audiovisuals de tot el món.

El curtmetratge el van realitzar durant dos mesos els nens i nenes del centre obert que Germina té al barri de Fondo on van gravar en moltes de les seves  places i carrers. La iniciativa va sorgir d’una convocatòria del ministeri de Cultura a través de la Federación Pantalla dins el programa “Salto del Eje” en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. El curtmetratge tracta de la reivindicació de la infància i l’adolescència del barri per tenir més espais per jugar, i mostra converses espontànies entre els nens i les nenes del centre obert i persones del veïnat que donen al relat una vivesa i una naturalitat molt enriquidora.

Desplaça cap amunt