Reviu l’estiu de la Fundació Germina

Acabem el mes de juliol amb la feina feta i noves experiències a la butxaca, només  queda pendent una última tasca abans d’agafar-nos un descans, un balanç de totes les activitats desenvolupades al llarg de l’estiu.


1000

Un calendari d’estiu molt complet

Aquest any, des de la Fundació Germina hem desplegat un total de 4 casals d’estiu, 2 intercanvis internacionals, 2 colònies i 5 casals amb Urban Time.

A les activitats de la Fundació hi han participat infants i joves des dels 5 als 17 anys. Gràcies a la dedicació del nostre equip humà, tant professional com voluntari hem donat atenció a un total de 150 participants.

Hem realitzat 3 casals infantils: l’estiu al Fondo, el Riu a l’estiu i el Badestiu a La Pau, a més d’un casal per a adolescents al Fondo. Sortides, piscina, tallers i activitats han omplert els dies de casal.

També al juliol, vam gestionar dos intercanvis: un a Portugal amb nois i noies dels Centres de Badalona, Llatí-Fondo i Riu basat en l’esport; i un altre amb els adolescents d’Espai Jove i GR i un grup de Finlàndia que va venir del 10 al 19 de juliol a Santa Coloma de Gramenet i van treballar el gènere.

Com cada any, hem posat punt final a la temporada amb les colònies de cinc dies, a les quals han participat un centenar d’infants. Els nois i noies del Centre Obert Riu i els de Badalona han compartit casa de colònies a Porqueres i els del Centre Llatí-Fondo s’han allotjat a Serinyà, molt a prop uns dels altres, i amb visites creuades i tot.

Des d’Urban Time també aquest estiu hem estat plens d’activitats. Vam realitzar un total de 5 casals amb fins a 450 participants. A Santa Coloma, ha destacat “Un estiu de circ” i “Artistes en acció”, a més del casal urbà per a adolescents. També hem efectuat un casal específic pels amants del parkour a Sant Andreu (Barcelona) i un d’activitats urbanes per a joves a Parets del Vallès.

Per no perdre’ns la pista, segueix-nos a Twitter i a Instagram on actualitzem freqüentment sobre què està passant a la Fundació i a Urban Time.

Desplaça cap amunt