La memòria 2020 de la Fundació Germina, ja està disponible!

Com cada any, us presentem la memòria 2020 de la Fundació Germina. El 12 de març d’aquell any vam tancar les portes i vam anar a casa. Aquest dia ens assenyala un sobtat punt d’inflexió en un any que quedarà marcat per molt temps.

Per això aquesta memòria té un punt d’especial: és un recull que pretén deixar constància del que va ser aquell any; de com ens vam adaptar, què vam aconseguir i com ens vam mantenir fidels a la nostra essència, canviant la forma en què veníem treballant fins llavors. Per extensió i des de la nostra experiència, pretén mostrar també què vam fer en plena pandèmia les organitzacions que ens dediquem a atendre i oferir suport a la infància i joventut en situació de vulnerabilitat social.

Més d’un any després, què en podem treure de positiu? Haver anat un pas més enllà en dos aspectes: confiança i corresponsabiltat. Esperem que pugueu veure-ho en aquesta memòria i en la tasca que seguim realitzant cada dia. Podeu seguir les novetats a les xarxes socials i descarregar-vos la Memòria 2020 en aquest enllaç: MEMÒRIA 2020 (enllaç a arxiu)

Desplaça cap amunt