Estem preparant les jornades sobre maltractament infantil: un mirada al context

La Fundació Germina proposa fer una mirada al context en la celebració de les V Jornades Formatives sobre Maltractament infantil i adolescent

  • La sessió formativa anual dedicada a professionals del món sanitari, educatiu i social tornarà a tenir lloc de manera presencial a l’espai de La CIBA de Santa Coloma de Gramenet, el proper dia 29 d’abril de 2022.
  • Sota el títol «Una mirada al context», l’edició d’enguany vol aprofundir en com la intervenció es veu afectada pel context a través de diferents punts de vista.
  • A partir de ponències de persones expertes en diferents àmbits, una taula rodona i tallers, es generarà un espai de debat i trobada multidisciplinar.

La Fundació Germina és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 2004 que treballa a Santa Coloma de Gramenet i Badalona oferint suport i acompanyament a infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat. Des de la seva creació, la Fundació Germina ha ampliat la seva activitat i atén directament a 300 infants, adolescents i joves i les seves respectives famílies a través dels seus projectes i iniciatives.

Amb l’objectiu de difondre coneixement per a procurar el benestar emocional dels infants i joves, des del projecte de «Prevenció i atenció del maltractament infantil i adolescent», cada any s’organitzen Jornades Formatives  dirigides a professionals del sector educatiu, social i sanitari. La temàtica d’aquesta V edició busca fer «Una mirada al context» davant les situacions de maltractament que pateixen infants i adolescents, i per tant, requereixen de la intervenció de diferents professionals.

En aquesta edició 2022 es recupera la presencialitat habitual de les Jornades després de l’esdeveniment online de l’any passat. Les jornades tindran lloc a l’espai “La CIBA” de Santa Coloma de Gramenet el proper dia 29 d’abril en horari de matí. S’oferirà, tanmateix, la possibilitat d’assistència online amb la retransmissió en directe de l’esdeveniment a través del canal de Youtube de l’entitat.

El 5 d’abril s’obren les inscripcions per a l’assistència presencial, moment en què s’oferirà informació detallada del programa i el contingut de les activitats de les Jornades.

Per a més informació o concertació d’entrevistes:
comunicacio@germina.org
María Trenza – 93 468 61 29

Desplaça cap amunt