Canvis per millorar la solidesa del projecte

Des de l’1 de gener la Fundació Germina forma part de la Fundación Mauricio y Carlota Botton. Amb aquesta integració comptem amb una base més sòlida en quant a capacitat i recursos per portar a terme la nostra acció social a través dels diferents centres.

A Germina mantenim com fins ara la mateixa missió i valors enfocats a acompanyar i oferir oportunitats per millorar la qualitat de vida d’infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat, així com el treball en xarxa amb agents comunitaris.

Amb la Fundación Mauricio y Carlota Botton compartim valors i objectius. El compromís dels seus creadors és el que els va portar el 2004 a crear la Fundació Germina i ara els ha portat a cercar la millor manera d’augmentar la nostra eficàcia i possibilitats.

Els infants, joves i famílies atesos a Germina així com els diferents serveis i entitats amb qui col·laborem mantindran la mateixa relació que han tingut fins ara amb les seus de l’entitat a Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Tetuán (Madrid).

Desplaça cap amunt