Aquest trimestre fes barri amb Germina

La Fundació Germina surt al carrer per dur a terme les activitats comunitàries on participen infants, joves, famílies i voluntaris junt amb veïns del barri.  Posem el nostre granet de sorra partint de la participació en la vida del barri, treballant per la seva millora i transformació i tot això, a partir de l’apoderament d’infants, joves i famílies.

Aquests són els projectes que portem a terme:

Barri a escena

Barri a escena consisteix en un conjunt d’espectacles familiars gratuïts que organitzem a les places i racons del barri. Es tracta de pallassos, titelles, música, màgia, contecontes i circ entre altres varietats. L’objectiu és acollir i donar caliu a tothom que hi vulgui participar, promovent la convivència al barri.

Juguem al carrer

Juguem al carrer és un projecte que té l’objectiu crear espais d’esbarjo i diversió als carrers i les places de la ciutat. És una activitat que on tothom és benvingut i pretén fomentar la cohesió entre els veïns i veïnes del barri a partir del joc. Els nois i noies més grans del Centre Obert infantil organitzen activitats com pintar cares, jocs gegants, bitllets, saltar a la corda… creant un ambient agradable i de proximitat.

Made in Jove

Made in jove és una iniciativa liderada pels adolescents de l’Espai Jove, entre dotze i setze anys. Es realitzen vàries exhibicions i tallers sobre l’oferta cultural i de lleure a la ciutat, com skate, parkour, scooter, futbol sala, batucada, bàsquet, castellers o dansa, entre d’altres. Es tracta d’organitzar activitats que els adolescents els hi puguin interessar. En aquestes activitats, també es vol promoure una bona relació entre tots ells, i fomentar de forma natural un esperit de cooperació, solidaritat i responsabilitat per millorar la societat en què viuen.

 

Activitats comunitàries 2n trimestre 2018

Dia Activitat Lloc
20 d’Abril 18h Barri a escena: espectacle per a adolescents Parc Motocros, Santa Coloma.
4 Maig 18h Juguem al carrer Parc Torre Balldovina, Santa Coloma.
18 Maig 18h Juguem al carrer Plaça Illa dels músics, Badalona.
25 Maig 18h Barri a escena aniversari Germina: Circ Plaça del Rellotge, Santa Coloma.
1 Juny 17.30h Made in jove Plaça del rellotge, Santa Coloma.
8 Juny 16.30h Juguem al carrer Plaça de la vila, Santa Coloma.
15 Juny 16.30h Barri a escena Escola Miguel Hernández, Badalona.
Desplaça cap amunt