Activitats urbanes amb alt valor social

Urban Time és una empresa social creada per la Fundació Germina l'any 2015. Té per objectiu promoure la continuïtat formativa de joves en situació o risc d’exclusió social mitjançant una primera oportunitat laboral en una empresa social en el sector de lleure educatiu.

A través dels projectes on atenem a joves constatem com l'alt cost dels estudis (matrícules, transports i materials) juntament amb la pressió social i familiar per generar ingressos provoquen que el jove adult abandoni l'itinerari formatiu que ha estat traçant durant anys. Amb l'experiència com a pre-monitors voluntaris a partir dels 15 anys, juntament amb la titulació oficial de monitors de lleure, els oferim un primer contracte laboral amb una dedicació màxima de 10 h/setmana durant el curs escolar. Així tenen una primera experiència laboral, uns ingressos per mantenir-se estudiant i amplien la seva xarxa social.

Els serveis que ofereix Urban Time són:

  • Lleure: activitats extraescolars i casals d'estiu, especialment basats en activitats urbanes com el parkour, graffiti, skate, scooter o hip-hop.
  • Projectes comunitaris, on els monitors d'Urban Time són autèntics especialistes com a referents sans i propers pels infants del barri.
  • Serveis a empreses, com activitats de monitoratge o de teambuilding per a grups d'empleats amb el taller de graffiti com a eina principal

Urban Time és una empresa 100% participada per la Fundació Germina, pel que manté el seu esperit sense ànim de lucre. No reparteix dividends, i així els beneficis queden reinvertits en la mateixa empresa per tal de generar més impacte social.

Més informació i contacte a: