Voluntariat

PARTICIPA

Voluntariat

Eduquem des del que som

Els voluntaris i voluntàries són una part essencial de l’equip de Germina. Sense ells i elles no seria possible acompanyar els infants i joves amb la proximitat i calidesa que ho fem ara. També transmeten de forma natural valors com l’altruisme, la solidaritat i la corresponsabilitat en millorar la societat en que vivim. A través de la seva constància s’han convertit en autèntics referents per infants i joves, ajudant en tasques com els deures, preparar exàmens, tallers, acompanyament en estones de lleure o també durant els casals d’estiu.

“Eduquem des del que som” és el lema del voluntariat a Germina. Cadascú aporta al projecte des d’allò que és, des dels seus coneixements, habilitats i dedicació. Si vols formar part de l’equip de voluntaris, t’estem esperant!
Pots ser voluntari a:

  • Centre obert infantil (infants de 5 a 12 anys).
  • Espai jove (adolescents de 12 a 16 anys).
  • GR-Gran Recorregut (joves de 16 a 21 anys).
  • Projectes d’acció comunitària.
  • Voluntariat internacional en anglès.

Per col·laborar i saber-ne més, escriu-nos a: voluntaris@germina.org,
truca al 93 468 61 29 o omple el següent formulari:

Formulari voluntariat

Nom*

Cognoms*

Ciutat*

Email*

Comentari

*Camps obligatoris


Responsable: Responsable: FUNDACIÓ PRIVADA GERMINA. - NIF: G63424519. Adreça Postal: C/Vallvidrera,4. 08917 Badalona. Telèfon: 934686129. Correu electrònic: germina@germina.org. En nom de la Fundació, tractem la informació que ens facilita per tal de gestionar el personal voluntari de la fundació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació professional o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Fundació Privada Germina estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris dirigint-se per escrit al responsable al correu electrònic germina@germina.org”. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir-li, en properes ocasions, informació de serveis relacionats amb els serveis sol·licitats.

Siusplau, llegeixi la nostra Política de privacitat abans de continuar.

En utilitzar aquest formulari accedeixes a l'emmagatzematge i gestió de les teves dades per part de germina.org i acepta la nostra política de privacitat.